General :  K-Meleon Forum
General discussion about K-Meleon. 
Not working
Posted by: Zvonko
Date: July 26, 2017 07:15PM

Hi!

In recent time I see there are already 5 or 6 websites I use frequently which are not working in K-Meleon (but do work in Edge). In all these cases the pages concerned are accessible only in a customer area (after login), so I can't give the url*). I am afraid this kind of incompatibilities will increase in the future ... Is there a way to address these issues so that the problems could be located and eliminated in K-Meleon?

Sincerely,
Zvonko

*) I only could deliver a screenshot and the sourcecode of such a page.

Options: ReplyQuote
Re: Not working
Posted by: J.G.
Date: July 26, 2017 09:59PM

@Zvonko you can post the URLs after login with Edge, just copy and paste. smiling smiley
You can also try adding this new UA to K-Meleon, it works well for me:
Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/46.0.2486.0 Safari/537.36 Edge/13.10586

Options: ReplyQuote
Re: Not working
Posted by: Zvonko
Date: July 27, 2017 01:50AM

@J.G.: No, as said, you won't be able to access these pages. But you can see a screenshot below; clicks on the large image or on 'Klagenfurt' should load new pages, but are ineffective in K-Meleon. And I include the sourcecode of the page. But I don't think that the problem can be located with this information only ...

PS: How the UA you mentioned can be added?

Sourcecode





Edited 2 time(s). Last edit at 07/27/2017 02:03AM by Zvonko.

Options: ReplyQuote
Re: Not working
Posted by: J.G.
Date: July 27, 2017 06:25PM

@Zvonko I have answered your question at the other topic from you.
P.S. I use most of the time the KMeleon 76RC Pro Portable by Rodocop.
You can see full updated links at any Rodocop's post or try to download here:
https://my.powerfolder.com/dl/fiETUtTcytcvWs2sNCrugjwC/K-Meleon76_Pro_RC.7z

Options: ReplyQuote
Re: Not working
Posted by: Zvonko
Date: July 27, 2017 11:04PM

@J.G.: Thank you very much, J.G.! Unfortunately the new UA doesn't help for my problem ... (I use KM 76 Portable too, but from the KM site.)

Options: ReplyQuote
Re: Not working
Posted by: J.G.
Date: July 28, 2017 03:57AM

@Zvonko cookies related problem or something else, perhaps? surprised smiley

Options: ReplyQuote


K-Meleon forum is powered by Phorum.