General :  K-Meleon Forum
General discussion about K-Meleon. 
Forum login problem
Posted by: 888 (yes)
Date: October 11, 2009 01:30AM

I used to be registered as 888 on this forum before it was moved to sourceforge last year.
Since that time my login/password doesn't work (I even tried just now, all it says my pass is incorrect or that the username is already in use by someone else - I guess it means me).
how do I fix it, I don't see any "reset password" or "mail me my password" or any other options but "register new user"?

Options: ReplyQuote
Re: Forum login problem
Posted by: JamesD
Date: October 11, 2009 02:09AM

I think the best thing to try is to get a moderator to log 888 off the forum so that you can try to login again. No, I am not a moderator. Hopefully one will see this and reply.

Options: ReplyQuote
Re: Forum login problem
Posted by: JujuLand
Date: October 11, 2009 02:14AM

888, send me the mail address used to create the user, and I'll delete it to allow you to register again.

My mail address in in my signature.

A+


Mozilla/5.0 (x11; U; Linux x86_64; fr-FR; rv:38.0) Gecko/20100101 Ubuntu/12.04 K-Meleon/76.0

Web: http://jujuland.pagesperso-orange.fr/
Mail : alain [dot] aupeix [at] wanadoo [dot] fr


Ubuntu 12.04 - Gramps 3.4.9 - Harbour 3.2.0 - Hwgui 2.20-3 - K-Meleon 76.0 rc




Edited 2 time(s). Last edit at 10/11/2009 02:15AM by JujuLand.

Options: ReplyQuote
Re: Forum login problem
Posted by: 888 (yes)
Date: October 11, 2009 02:23AM

Quote
JujuLand
888, send me the mail address used to create the user, and I'll delete it to allow you to register again.

My mail address in in my signature.

A+

If only I remembered which email I used few years ago!
Most of the time, for public forums, I usually use something like mailinator or other "disposable emails"...

Options: ReplyQuote
Re: Forum login problem
Posted by: JujuLand
Date: October 11, 2009 02:24AM

To help you, it's a gmail box.

A+


Mozilla/5.0 (x11; U; Linux x86_64; fr-FR; rv:38.0) Gecko/20100101 Ubuntu/12.04 K-Meleon/76.0

Web: http://jujuland.pagesperso-orange.fr/
Mail : alain [dot] aupeix [at] wanadoo [dot] fr


Ubuntu 12.04 - Gramps 3.4.9 - Harbour 3.2.0 - Hwgui 2.20-3 - K-Meleon 76.0 rc



Options: ReplyQuote
Re: Forum login problem
Posted by: 888 (yes)
Date: October 11, 2009 02:42AM

I have just sent you email from the one (I think) I may have used...

Options: ReplyQuote
Re: Forum login problem
Posted by: guenter
Date: October 11, 2009 03:32AM

I send a mail to the addy mentioned in Your skin. Confirm you still own it.

Moderators can give You a new pwd & send it by mail (They can not see existing ones).

Options: ReplyQuote
Re: Forum login problem
Posted by: JujuLand
Date: October 11, 2009 03:34AM

Sorry guenter, I haven't found the way to change the password. So, I have deleted it and tell him to create again his account.

My eyes seem not to be in place, and now I see it. ... goodnight mad smiley
A+


Mozilla/5.0 (x11; U; Linux x86_64; fr-FR; rv:38.0) Gecko/20100101 Ubuntu/12.04 K-Meleon/76.0

Web: http://jujuland.pagesperso-orange.fr/
Mail : alain [dot] aupeix [at] wanadoo [dot] fr


Ubuntu 12.04 - Gramps 3.4.9 - Harbour 3.2.0 - Hwgui 2.20-3 - K-Meleon 76.0 rc




Edited 3 time(s). Last edit at 10/11/2009 03:37AM by JujuLand.

Options: ReplyQuote
Re: Forum login problem
Posted by: 888 (yes)
Date: October 11, 2009 04:04AM

Deletion didn't work, I just tried to register again as "888" and it says user name is in use.

I have received email from sterntaler and replied, but he hasn't replied yet.

Options: ReplyQuote
Re: Forum login problem
Posted by: JujuLand
Date: October 11, 2009 05:15PM

Me too ... I don't understand where is the problem. I think this is an old problem dated when the base had been moved. I remember there will have similar problems at this time, but these problems where cleared when deleting the account and recreating it.

I'll ask to Dorian ...

A+


Mozilla/5.0 (x11; U; Linux x86_64; fr-FR; rv:38.0) Gecko/20100101 Ubuntu/12.04 K-Meleon/76.0

Web: http://jujuland.pagesperso-orange.fr/
Mail : alain [dot] aupeix [at] wanadoo [dot] fr


Ubuntu 12.04 - Gramps 3.4.9 - Harbour 3.2.0 - Hwgui 2.20-3 - K-Meleon 76.0 rc



Options: ReplyQuote
Re: Forum login problem
Posted by: JujuLand
Date: October 11, 2009 07:28PM

@ 888,

Account created again, I have sent you a mail.

Try and answer.

A+


Mozilla/5.0 (x11; U; Linux x86_64; fr-FR; rv:38.0) Gecko/20100101 Ubuntu/12.04 K-Meleon/76.0

Web: http://jujuland.pagesperso-orange.fr/
Mail : alain [dot] aupeix [at] wanadoo [dot] fr


Ubuntu 12.04 - Gramps 3.4.9 - Harbour 3.2.0 - Hwgui 2.20-3 - K-Meleon 76.0 rc



Options: ReplyQuote
Re: Forum login problem
Posted by: guenter
Date: October 11, 2009 09:30PM

Quote
888 (yes)
Deletion didn't work, I just tried to register again as "888" and it says user name is in use.

I have received email from sterntaler and replied, but he hasn't replied yet.

1.) It is stuck between deleted and undeleted. Forum search still finds the posts from 2 years ago and earlier & that 888 has 20 posts. But when You click see profile - it cannot be found.

2.) sterntaler or sterndaler are ancient nicks aka = guenter.

I am in Central European Time Zone - AFAIK You are Pacific Time? / anyway, all Canadian time zones are several hours past most moderators' zones.

AFAIK only jsnj is near Your time zone.



Edited 1 time(s). Last edit at 10/11/2009 09:31PM by guenter.

Options: ReplyQuote
Re: Forum login problem
Posted by: 888
Date: October 12, 2009 01:27AM

Thank you Alain, Guenter, and Dorian!
It's good to be back with my old nick ;)

Options: ReplyQuote


K-Meleon forum is powered by Phorum.