K-Meleon

KMeleonWikiFi > FeaturesFi


K-Meleon on yksinkertainen, nopea ja tehokas internetselain, jonka ulkonäköä ja toimintoja käyttäjä voi täysin kontrolloida. Tällä sivulla on listattu sen tärkeimmät ominaisuudet.Valitse kirjanmerkkisysteemi josta Sinä pidät eniten

K-Meleon on ainut selain, joka antaa käyttää sinun jo olemassa olevia Internet Explorer Suosikkeja tai Opera Hotlistin merkkejä yhdessä Netscapen/Mozillan Bookmark systeemin kanssa.


"Täbi" Selausta

Kerros pluginin avulla K-Meleon tarjoaa käytännöllisen tavan hallita kaikkia vierailemiasi sivustoja selailukerran aikana. Yleisesti "täbi" selauksena tunnettu ominaisuus mahdollistaa useiden sivujen aukipitämisen samanaikaisesti ja helpon navikoinnin niiden välillä klikkaamalla sivun "täbiä", joka sijaitsee muiden rinnalla erillisessä selaimen työkalurivissä. Tämä helpottaa laajojen internet hakujen tekemistä ja se eliminoi eteen- ja taaksepäin liikkumista etsiessäsi aikasemmin vierailemaasi sivua. Jos käytät muita ohjelmia samanaikaisesti selaimen kanssa, vapauttaa tämä ominaisuus tilaa normaalisti kovin ahtaaseen Windowsin tehtäväpalkkiin.

K-Meleon

(c) 2000-2010 kmeleonbrowser.org. All rights reserved.
design by splif.