K-Meleon

K-Meleon - Selain jota Sinä hallitset


K-Meleon is an extremely fast, customizable, lightweight web browser based on the Gecko layout engine developed by Mozilla which is also used by Firefox. K-Meleon is Free, Open Source software released under the GNU General Public License and is designed specifically for Microsoft Windows (Win32) operating systems.


More Information

Selataksesi K-Meleon Wikin pää-osastoja, vieraile wikin aloitus sivulla. Voit myös hakea wiki-sivuja löytääksesi kysymyksiisi vastaavan sivun. Wiki-sivujen lokalisoinnit löytyvät klikkaamalla lokalisoinnit sivulla maan nimeä.

Tutustu ensin K-Meleonin ominaisuuslistaan ja sen jälkeen lataa K-Meleonin uusin versio (0.9.12) kokeillaksesi. Voit myös käydä katsomassa kuvankaappauksia saadaksesi kuvan siitä miltä K-Meleon näyttää.

Uutiset osiosta löydät ajankohtaista infoa K-Meleonin kehitystyöstä. Muita uutisia ja esimerkiksi linkkejä artikkeleihin muille sivustoilla ja K-Meleonin arvosteluihin löydät pressicentteristä.

Dokumentaatio osiosta löydät tietoja K-Meleonin historiasta, voit käydä tutkimassa useinkysyttyjä kysymyksiä ja Tutorials osiot, tai lukea käyttäjän oppaan (englanniksi) ja refrence manuaalin (englanniksi). Osiosta löytyy myös asennusohje ja sivut, joilla kerrotaan, miten asennat ja käytät kolmannen osapuolen pluginejä, kuten Java pluginiä, Flash pluginiä ja Real Player pluginiä sekä monia muita.

Resurssit osiosta löydät teemat, skinit ja throbbersit, ikonit, napit and bannerit, linkit ulkopuolisiin resursseihin ja lokalisoinnit K-Meleonista. Resurssit osio on myös oikea paikka etsiä ja jakaa valmiita makroja jotka laajentavat K-Meleonin toimintoja makro-pluginin kautta.

Ota osaa tähän projektiin ohjelmoijana, beta-testaajana, taiteilijana, uutistoimittajana, kirjoita dokumentteja, osallistu käännöstyöhön tai millä muulla tavala tahansa. Tarvitsemme apuasi !!


Huom: Jos löydät näiltä sivuilta tietoa, joka on värää, vanhentunutta tai puuttuu kokonaan: Auta meitä korjaamaan/päivittämään/lisäämään kyseessä olevaa sisältöä. Voit tehdä sen itse, klikkaamalla jokaisen sivun ala-laidassa olevaa EditThisPage linkkiä. Ole hyvä ja lähetä kaikki kommentit ja neuvot ehdoitukset sivulle.

Lue Kuinka käytän Wikiä ja Miksi K-Meleon Wiki jos Wikin konsepti on sinulle vieras.

K-Meleon

(c) 2000-2010 kmeleonbrowser.org. All rights reserved.
design by splif.