K-Meleon

K-Meleon - Selain jota Sina hallitset

K-Meleon on nopea, kustomoitava ja kevyt selain win32 (Windows) alustalle. Se pohjautuu Gecko layout moottorille, jota myös Mozilla käyttää. K-Meleon on ilmainen, vapaan lähdekoodin ohjelma, joka on julkaistu GNU General Public License? alla.

Selataksesi K-Meleon Wikin pää-osastoja, vieraile wikin aloitus? sivulla. Voit myös hakea wiki-sivuja löytääksesi kysymyksiisi vastaavan sivun. Wiki-sivujen lokalisoinnit löytyvät klikkaamalla lokalisoinnit sivulla maan nimeä.

Tutustu ensin K-Meleonin ominaisuuslistaan? ja sen jälkeen lataa? K-Meleonin uusin versio (0.9.12) kokeillaksesi. Voit myös käydä katsomassa kuvankaappauksia? saadaksesi kuvan siitä miltä K-Meleon näyttää.

Uutiset? osiosta löydät ajankohtaista infoa K-Meleonin kehitystyöstä. Muita uutisia ja esimerkiksi linkkejä artikkeleihin muille sivustoilla ja K-Meleonin arvosteluihin löydät pressicentteristä (englanniksi).

Dokumentaatio? osiosta löydät tietoja K-Meleonin historiasta?, voit käydä tutkimassa useinkysyttyjä kysymyksiä? ja Tutoriaalit? osiot, tai lukea Käyttäjän oppaan (englanniksi) ja Refrence Manuaalin (englanniksi). Osiosta löytyy myös asennusohje? ja sivut, joilla kerrotaan, miten asennat ja käytät kolmannen osapuolen pluginejä?, kuten Java pluginiä?, Flash pluginiä? ja Real Player pluginiä? sekä monia muita.

Resurssit? osiosta löydät teemat, skinit ja throbbersit, ikonit, napit and bannerit, linkit ulkopuolisiin resursseihin ja lokalisoinnit K-Meleonista. Resurssit? osio on myös oikea paikka etsiä ja jakaa valmiita makroja jotka laajentavat K-Meleonin toimintoja makro-pluginin kautta.

K-Meleon

(c) 2000-2010 kmeleonbrowser.org. All rights reserved.
design by splif.