K-Meleon

Translations > KMeleon Wiki Nl

K-Meleon is een snelle, lichtgewicht browser die zich naar eigen smaak en inzicht laat aanpassen, geschikt voor het win32 (Windows) platform en gebaseerd op de Geckohttp://kmeleon.sourceforge.net/gfx/gflag-uk2.gif layout engine (de 'omzet-techniek' van Mozillahttp://kmeleon.sourceforge.net/gfx/gflag-uk2.gif). K-Meleon is gratis Open Source software, uitgebracht onder de GNU General Public License?http://kmeleon.sourceforge.net/gfx/gflag-uk2.gif.

Wie wil, kan eerst de lijst van K-Meleon's beschikbare eigenschappenhttp://kmeleon.sourceforge.net/gfx/gflag-uk2.gif doorlezen, voorafgaand aan de downloadhttp://kmeleon.sourceforge.net/gfx/gflag-uk2.gif en het uitproberen van de laatst uitgebrachte versie. Ook is het mogelijk om eerst een paar screenshotshttp://kmeleon.sourceforge.net/gfx/gflag-uk2.gif te bekijken, om alvast te weten hoe K-Meleon er uitziet.

De meest recente informatie over de ontwikkeling van K-Meleon is te vinden in de Nieuwshttp://kmeleon.sourceforge.net/gfx/gflag-uk2.gif sectie. Ander nieuws, inclusief links naar K-Meleon besprekingen en -artikelen buiten deze site, wordt vermeld in het Perscentrumhttp://kmeleon.sourceforge.net/gfx/gflag-uk2.gif.

In het Documentatiehttp://kmeleon.sourceforge.net/gfx/gflag-uk2.gif gedeelte staat informatie over de geschiedenis van K-Meleon, maar ook de FAQ, de Tutorials, de Gebruiksaanwijzing en de Naslagteksten zijn daar te vinden. Tenslotte zijn er nog de beschrijvingen over hoe 'Third Party Plugins' (zoals de JavaPlugin, FlashPlugin, RealPlayerPlugin en vele andere) te installeren en te gebruiken.

De Hulpbronnen-sectiehttp://kmeleon.sourceforge.net/gfx/gflag-uk2.gif bestaat uit Thema's, 'Skins & Throbbers', Iconen, 'Buttons' en 'Banners', Links naar externe bronnen en Vertalingen. Dit Hulpbronnen-gedeelte is tegelijk ook de plaats om voltooide 'Macro's' te vinden en te delen, die de bestaande mogelijkheden van K-Meleon kunnen uitbreiden via de 'macros plugin'.

Lever alstublieft een bijdragehttp://kmeleon.sourceforge.net/gfx/gflag-uk2.gif aan dit project as programmeur, b├Ęta-tester, documentatieschrijver, vertaler, kunstenaar of op welke manier dan ook. We hebben hulp nodig!

Opmerking: Als er enige informatie op deze pagina's ontbreekt, danwel fout of verouderd is: help ons alstublieft om de betreffende inhoud toe te voegen/te corrigeren/te vernieuwen. Dit kan iedere bezoeker zelf doen, door op EditThisPagehttp://kmeleon.sourceforge.net/gfx/gflag-uk2.gif aan de onderkant van elke pagina te klikken. We verzoeken vriendelijk om welk commentaar of advies dan ook, te plaatsen op de Suggestieshttp://kmeleon.sourceforge.net/gfx/gflag-uk2.gif pagina.

Voor wie KMeleonWikihttp://kmeleon.sourceforge.net/gfx/gflag-uk2.gif nieuw is: lees de WikiHowtohttp://kmeleon.sourceforge.net/gfx/gflag-uk2.gif en de WhyKMeleonWikihttp://kmeleon.sourceforge.net/gfx/gflag-uk2.gif secties.

K-Meleon

(c) 2000-2010 kmeleonbrowser.org. All rights reserved.
design by splif.