K-Meleon

K-Meleon - Selain jota Sina hallitset

K-Meleon on nopea, kustomoitava ja kevyt selain win32 (Windows) alustalle. Se pohjautuu Gecko layout moottorille, jota myös Mozilla käyttää. K-Meleon on ilmainen, vapaan lähdekoodin ohjelma, joka on julkaistu GNU General Public License? alla.

Selataksesi K-Meleon Wikin pää-osastoja, vieraile wikin aloitus sivulla. Voit myös hakea wiki-sivuja löytääksesi kysymyksiisi vastaavan sivun. Wiki-sivujen lokalisoinnit löytyvät klikkaamalla lokalisoinnit sivulla maan nimeä.

Tutustu ensin K-Meleonin ominaisuuslistaan ja sen jälkeen lataa? K-Meleonin uusin versio (0.9.12) kokeillaksesi. Voit myös käydä katsomassa kuvankaappauksia saadaksesi kuvan siitä miltä K-Meleon näyttää.

Uutiset? osiosta löydät ajankohtaista infoa K-Meleonin kehitystyöstä. Muita uutisia ja esimerkiksi linkkejä artikkeleihin muille sivustoilla ja K-Meleonin arvosteluihin löydät pressicentteristä?.

Dokumentaatio? osiosta löydät tietoja K-Meleonin historiasta?, voit käydä tutkimassa useinkysyttyjä kysymyksiä? ja TutorialsFi? osiot, tai lukea käyttäjän oppaan (englanniksi) ja refrence manuaalin (englanniksi). Osiosta löytyy myös asennusohje? ja sivut, joilla kerrotaan, miten asennat ja käytät kolmannen osapuolen pluginejä?, kuten Java pluginiä?, Flash pluginiä? ja Real Player pluginiä? sekä monia muita.

Resurssit? osiosta löydät teemat, skinit ja throbbersit, ikonit, napit and bannerit, linkit ulkopuolisiin resursseihin ja lokalisoinnit? K-Meleonista. Resurssit? osio on myös oikea paikka etsiä ja jakaa valmiita makroja? jotka laajentavat K-Meleonin toimintoja makro-pluginin kautta.

Ota osaa? tähän projektiin ohjelmoijana, beta-testaajana, taiteilijana, uutistoimittajana, kirjoita dokumentteja, osallistu käännöstyöhön tai millä muulla tavala tahansa. Tarvitsemme apuasi !!

Huom: Jos löydät näiltä sivuilta tietoa, joka on värää, vanhentunutta tai puuttuu kokonaan: Auta meitä korjaamaan/päivittämään/lisäämään kyseessä olevaa sisältöä. Voit tehdä sen itse, klikkaamalla jokaisen sivun ala-laidassa olevaa EditThisPage? linkkiä. Ole hyvä ja lähetä kaikki kommentit ja neuvot ehdoitukset sivulle.

Lue Kuinka käytän Wikiä? ja Miksi K-Meleon Wiki? jos Wikin konsepti on sinulle vieras.

K-Meleon

(c) 2000-2010 kmeleonbrowser.org. All rights reserved.
design by splif.