K-Meleon

K-Meleon - Selain jota Sina hallitset

K-Meleon on nopea, kustomoitava ja kevyt selain win32 (Windows) alustalle. Se pohjautuu Gecko layout moottorille, jota myös Mozilla käyttää. K-Meleon on ilmainen, vapaan lähdekoodin ohjelma, joka on julkaistu GNU General Public License? alla.

Selataksesi K-Meleon Wikin pää-osastoja, vieraile Tervetuloa? sivulla. Voit myös hakea wiki-sivuja löytääksesi kysymyksiisi vastaavan sivun. Wiki-sivujen käännökset löytyvät tältä sivulta: Translations.

Voit lukea läpi K-Meleonin Ominaisuus?listan ennen kuin Lataat? K-Meleonin uusimman version (0.9.12) kokeillaksesi. Voit myös käydä katsomassa Kuvankaappauksia? saadaksesi kuvan siitä miltä K-Meleon näyttää.

Uutiset? osiosta löydät ajankohtaista infoa K-Meleonin kehitystyöstä. Muita uutisia ja esimerkiksi linkkejä artikkeleihin muille sivustoilla ja K-Meleonin arvosteluihin löydät PressCenteristä.

Dokumentaatio? osiosta löydät tietoja KMeleoninHistoriasta?, voit käydä tutkimassa UKK? ja Tutoriaali? osiot, tai lukea Käyttäjän oppaan (englanniksi) ja Refrence Manuaalin (englanniksi). Osiosta löytyy myös AsennusOhje? ja tekstejä, joissa kerrotaan, miten asennat ja käytät KolmannenOsapuolenPlugineja?, kuten JavaPlugin,FlashPlugin ja RealPlayerPlugin sekä monia muita.

Among the Resources you will find, Themes, Skins & Throbbers, Icons, Buttons and Banners, Links to external resources and Translations of the program. The Resources section is also the place to find and share ready-made Macros which expand upon the features of K-Meleon through the macros plugin.

K-Meleon

(c) 2000-2010 kmeleonbrowser.org. All rights reserved.
design by splif.