K-Meleon

KMeleonWikiFi > FeaturesFi


K-Meleon on yksinkertainen, nopea ja tehokas internetselain, jonka ulkonäköä ja toimintoja käyttäjä voi täysin kontrolloida. Tällä sivulla on listattu sen tärkeimmät ominaisuudet.Valitse kirjanmerkkisysteemi josta Sinä pidät eniten

K-Meleon on ainut selain, joka antaa käyttää sinun jo olemassa olevia Internet Explorer Suosikkeja tai Opera Hotlistin merkkejä yhdessä Netscapen/Mozillan Bookmark systeemin kanssa.


"Täbi" Selausta

Kerros pluginin avulla K-Meleon tarjoaa käytännöllisen tavan hallita kaikkia vierailemiasi sivustoja selailukerran aikana. Yleisesti "täbi" selauksena tunnettu ominaisuus mahdollistaa useiden sivujen aukipitämisen samanaikaisesti ja helpon navikoinnin niiden välillä klikkaamalla sivun "täbiä", joka sijaitsee muiden rinnalla erillisessä selaimen työkalurivissä. Tämä helpottaa laajojen internet hakujen tekemistä ja se eliminoi eteen- ja taaksepäin liikkumista etsiessäsi aikasemmin vierailemaasi sivua. Jos käytät muita ohjelmia samanaikaisesti selaimen kanssa, vapauttaa tämä ominaisuus tilaa normaalisti kovin ahtaaseen Windowsin tehtäväpalkkiin.


Hiirenjäljitys

Operan esittelemä ja tunnetuksi tekemä hiirenjäljitys on nykyään yleinen ominaisuus vaihtoehtoisissa selaimissa. Hiirenjäljitys pluginin avulla K-Meleon tarjoaa nopea ja helpon tavan navikoida netissä klikkaamalla hiiren oikealla näppäimellä sivulle ja liikuttamalla samalla hiirtä vasemmalle, siirtyäksesi edelliselle sivulla, tai oikealle, siirtyäksesi seuraavalle sivulle. Niin kuin kaikki muutkin K-Meleonin ominaisuudet, on hiirenjäljityskin kustomoitavissa ja sen kautta voi käyttää lähes kaikkia komentoja ja makroja.


Täydellinen työkalurivin, valikoiden, vaihtuvien valikoiden ja pikanäppäinten kustomointi

Yksi K-Meleonin määrittelevistä ominaisuuksista on laajat käyttäjän kustomointimahdollisuudet. Voit helposti: muuttaa päävalikon ja vaihtuvien valikoiden sisältöjä poistamalla tai lisäämällä kohteita oman mielesi mukaan, käyttää mitä tahansa toimintoa työkalurivisi kautta tai määrittää pikanäppäimen mille tahansa toiminnolle. Sinun ei tarvitse purkaa ja kääntää jar tiedostoja tai ladata lukuisia laajennuksia jotka voivat lisätä ominaisuuksia joita sinä et halua, saadaksesi haluamasi ominaisuuden käyttöösi.


Torju Popup ikkunat

Yksi nettiselaamisen vaaroista ovat ärsyttävät popup-ikkunat. K-Meleon on varustettu Popup torjuntaominaisuudella joka torjuu popup-ikkunat ja antaa sinulla mahdollisuuden nopeasti hyväksyä popup-ikkunat valitsemillasi sivuilla.


Nopea käynnistys

K-Meleon on kaikkein nopeimmin aukeneva Gecko pohjainen selain. Tämän lisäksi on tarjolla lataaja, joka entisestään lyhentää K-Meleonin käynnistysaikaa vanhoilla ja hitailla PC:llä.


Hakeminen tehty helpoksi

Klikkaa Search nappia työkaluriviltäsi ja syötä hakusana Google hakua varten. Perusasetuksena hakutoiminnon pikanäppäin on Ctrl+G. Tämä voidaan tietenkin helposti muuttaa, kuten käytettävä hakukonekkin. K-Meleon tukee myös hakua suoraa osoiteriviltä jossa tuki Mozilla avainsanoille ja Microsoftin Quick Search.


Teemat & Skinit

K-Meleon on yksi helpoiten "skinattavia" selaimia ja kaikki sen grafiikat voidaan vaihtaa mieleiseksisi. Vieraile skining tutoriaalin? sivulla saadaksesi lisäohjeita. Monet käyttäjien tekemät teemat ja skinit ovat ladattavissa niitä koskevilta sivuilta.


Makrot

K-Meleonin ainutlaatuinen makro plugin laajentaa suuresti K-Meleonin toimintoja ja mahdollisuuksia. Käy katsomassa esimerkkejä monista mahdollisuuksista makrokirjastosta. Kun olet päässyt paremmin perille niissä käytetystä makrokielestä voit kustomoida makroja tarpeitasi vastaaviksi tai laittaa omatekemiäsi makroja jakoon niin, että kaikki voivat hyötyä niistä.

K-Meleon

(c) 2000-2010 kmeleonbrowser.org. All rights reserved.
design by splif.