K-Meleon

K-Meleon - Selain jota Sina hallitset

K-Meleon on nopea, kustomoitava ja kevyt selain win32 (Windows) alustalle. Se pohjautuu Gecko layout moottorille, jota myös Mozilla käyttää. K-Meleon on ilmainen, vapaan lähdekoodin ohjelma, joka on julkaistu GNU General Public License? alla.

Selataksesi K-Meleon Wikin pää-osastoja, vieraile Tervetuloa? sivulla. Voit myös hakea wiki-sivuja löytääksesi kysymyksiisi vastaavan sivun. Wiki-sivujen lokalisoinnit löytyvät tältä sivulta: Translations.

Voit lukea läpi K-Meleonin Ominaisuudet?listan ennen kuin Lataat? K-Meleonin uusimman version (0.9.12) kokeillaksesi. Voit myös käydä katsomassa Kuvankaappauksia? saadaksesi kuvan siitä miltä K-Meleon näyttää.

Uutiset? osiosta löydät ajankohtaista infoa K-Meleonin kehitystyöstä. Muita uutisia ja esimerkiksi linkkejä artikkeleihin muille sivustoilla ja K-Meleonin arvosteluihin löydät PressCenteristä.

Dokumentaatio? osiosta löydät tietoja KMeleoninHistoriasta?, voit käydä tutkimassa UKK? ja Tutoriaali? osiot, tai lukea Käyttäjän oppaan (englanniksi) ja Refrence Manuaalin (englanniksi). Osiosta löytyy myös AsennusOhje? ja tekstejä, joissa kerrotaan, miten asennat ja käytät KolmannenOsapuolenPlugineja?, kuten JavaPluginin?,FlashPluginin? ja RealPlayerPluginin? sekä monia muita.

Resurssit? osiosta löydät Teemat, Skinit ja Throbbersit, Ikonit, Napit and Bannerit, Linkit ulkopuolisiin resursseihin ja Lokalisoinnit K-Meleonista. Resurssit? osio on myös oikea paikka etsiä ja jakaa valmiita Makroja jotka laajentavat K-Meleonin toimintoja makro-pluginin kautta.

K-Meleon

(c) 2000-2010 kmeleonbrowser.org. All rights reserved.
design by splif.