K-Meleon

K-Meleon - The Browser You Control


K-Meleon is een extreem snelle, aanpasbare, lichtgewicht webbrowser gebaseerd op de Gecko layout engine ontwikkeld door Mozilla welke ook gebrikt wordt in Firefox. K-Meleon is een gratis en opensource programma die onder de GNU General Public License valt, en is ontworpen voor Microsoft Windows (win32) besturingssystemen.


Meer informatie

Bezoek de pagina Welkom voor "binnendoortjes" naar de belangrijkste secties binnen de K-Meleon Wiki.

Wie wil kan voor het downloaden van de laatste versie de lijst van K-Meleon's beschikbare mogelijkheden doorlezen. Ook is het mogelijk om eerst een paar schermafbeeldingen te bekijken om alvast te weten te komen hoe K-Meleon eruit ziet.

De meest recente informatie over de ontwikkeling van K-Meleon is te vinden in de Nieuws-sectie. Ander nieuws, zoals koppelingen naar besprekingen en artikelen over K-Meleon buiten deze site, worden vermeld in het Perscentrum.

In het Documentatie-gedeelte staat informatie over de geschiedenis van K-Meleon, maar ook de veelgestelde vragen, de korte deelhandleidingen, de Gebruiksaanwijzing en de Naslagteksten zijn daar te vinden. Tenslotte zijn er nog de beschrijvingen over hoe je 'plugins van derden' (zoals de JavaPlugin, FlashPlugin, RealPlayerPlugin en vele andere) installeert en gebruikt.

De Hulpbronnen-sectie bestaat uit Thema's, 'Skins & Throbbers', Iconen, 'Buttons' en 'Banners', Koppelingen naar externe bronnen en Vertalingen. Dit Hulpbronnen-gedeelte is tegelijk ook de plaats om voltooide 'Macro's' te vinden en te delen, die de bestaande mogelijkheden van K-Meleon kunnen uitbreiden via de 'macros plugin'.

Iedereen wordt uitgenodigd aan dit project bij te dragen als programmeur, b├Ęta-tester, documentatieschrijver, vertaler, kunstenaar of op welke manier dan ook. We kunnen alle hulp zeer goed gebruiken!


Opmerking: Als er enige informatie op deze pagina's ontbreekt, danwel fout of verouderd is: help ons dan om de betreffende inhoud toe te voegen, te corrigeren of te vernieuwen. Dit kan iedere bezoeker zelf doen, door op EditThisPage aan de onderkant van elke pagina te klikken. We verzoeken vriendelijk om alle commentaar of advies, te plaatsen op de pagina Suggesties.

Voor wie nieuw is in KMeleonWiki: lees de WikiHowto en de WhyKMeleonWiki secties.

K-Meleon

(c) 2000-2010 kmeleonbrowser.org. All rights reserved.
design by splif.