K-Meleon

Translations > KMeleon Wiki Nl


Links die gevolgd worden door http://kmeleon.sourceforge.net/gfx/gflag-uk2.gif zijn (nog) niet vertaald --->

>Stand van zaken vertaling: net begonnen, dus incompleet....ik werk eraan !<


K-Meleon is een snelle, lichtgewicht browser die zich naar eigen smaak en inzicht laat aanpassen. Hij is geschikt voor het win32 (Windows)-platform en gebaseerd op de Geckohttp://kmeleon.sourceforge.net/gfx/gflag-uk2.gif layout engine (de 'omzet-techniek' van Mozillahttp://kmeleon.sourceforge.net/gfx/gflag-uk2.gif). K-Meleon is vrije Open Source-programmatuur, uitgebracht onder de GNU General Public License?http://kmeleon.sourceforge.net/gfx/gflag-uk2.gif.

Kijk op de pagina Welkom?internal://6f0597f963a70edcbfe0c6d196e43b78.gif voor "binnendoortjes" naar de belangrijkste secties binnen K-Meleon Wiki.

Wie wil, kan eerst de lijst van K-Meleon's beschikbare eigenschappenhttp://kmeleon.sourceforge.net/gfx/gflag-uk2.gif doorlezen, voorafgaand aan het binnenhalenhttp://kmeleon.sourceforge.net/gfx/gflag-uk2.gif en uitproberen van de laatst uitgebrachte versie. Ook is het mogelijk om eerst een paar schermafbeeldingenhttp://kmeleon.sourceforge.net/gfx/gflag-uk2.gif te bekijken, om alvast te weten te komen hoe K-Meleon eruit ziet.

De meest recente informatie over de ontwikkeling van K-Meleon is te vinden in de Nieuwsinternal://6f0597f963a70edcbfe0c6d196e43b78.gif-sectie. Ander nieuws, zoals koppelingen naar besprekingen en artikelen over K-Meleon buiten deze site, wordt vermeld in het Perscentrumhttp://kmeleon.sourceforge.net/gfx/gflag-uk2.gif.

In het Documentatiehttp://kmeleon.sourceforge.net/gfx/gflag-uk2.gif-gedeelte staat informatie over de geschiedenis van K-Meleon, maar ook de FAQ, de Tutorials, de Gebruiksaanwijzing en de Naslagteksten zijn daar te vinden. Tenslotte zijn er nog de beschrijvingen over hoe je 'plugins van derden' (zoals de JavaPlugin, FlashPlugin, RealPlayerPlugin en vele andere) installeert en gebruikt.

De Hulpbronnen-sectiehttp://kmeleon.sourceforge.net/gfx/gflag-uk2.gif bestaat uit Thema's, 'Skins & Throbbers', Iconen, 'Buttons' en 'Banners', Koppelingen naar externe bronnen en Vertalingen. Dit Hulpbronnen-gedeelte is tegelijk ook de plaats om voltooide 'Macro's' te vinden en te delen, die de bestaande mogelijkheden van K-Meleon kunnen uitbreiden via de 'macros plugin'.

Iedereen wordt uitgenodigd aan dit project bij te dragenhttp://kmeleon.sourceforge.net/gfx/gflag-uk2.gif als programmeur, b├Ęta-tester, documentatieschrijver, vertaler, kunstenaar of op welke manier dan ook. We kunnen alle hulp goed gebruiken!

Opmerking: Als er enige informatie op deze pagina's ontbreekt, danwel fout of verouderd is: help ons dan om de betreffende inhoud toe te voegen, te corrigeren of te vernieuwen. Dit kan iedere bezoeker zelf doen, door op EditThisPagehttp://kmeleon.sourceforge.net/gfx/gflag-uk2.gif aan de onderkant van elke pagina te klikken. We verzoeken vriendelijk om alle commentaar of advies, te plaatsen op de pagina Suggestieshttp://kmeleon.sourceforge.net/gfx/gflag-uk2.gif.

Voor wie nieuw is in KMeleonWikihttp://kmeleon.sourceforge.net/gfx/gflag-uk2.gif: lees de WikiHowtohttp://kmeleon.sourceforge.net/gfx/gflag-uk2.gif en de WhyKMeleonWikihttp://kmeleon.sourceforge.net/gfx/gflag-uk2.gif secties.

K-Meleon

(c) 2000-2010 kmeleonbrowser.org. All rights reserved.
design by splif.